Українські активісти просять підтримати громадську ініціативу #TakIsJa напередодні референдуму у Нідерландах: відео

2166 0
Вболівальники футбольних клубів «Динамо» Київ, «Металіст» Харків, «Дніпро» Дніпропетровськ, «Чорноморець» Одеса, «Карпати» Львів та «Шахтар» Донецьк звернулися до прихильників голландських футбольних клубів у межах кампанії #TakIsJa. Ролик-звернення українських вболівальників з’явився у мережі.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Інформаційну кампанію розпочали ряд голландських та українських громадських активістів напередодні референдуму, що відбудеться 6 квітня у Нідерландах, під час якого голландці вирішуватимуть, чи підтримувати Угоду про асоціацію з Україною.

Ідея ролику полягає у спільних рисах футбольних клубів з обох країн – киянин звертається до прихильників «Аякса»; одеситка – до «Феєнорда»; донеччанин – до «Роди»; львів’янка – до команди «Утрехт».

#TakIsJa – громадська ініціатива, що поставила за мету зібрати понад 5000 відеозвернень від українців до голландців із проханням підтримати Україну на референдумі у Нідерландах.  Серед відео, які вже є на сайті takisja.eu - це і професійні відеоролики, звернення відомих в Україні людей, так і велика кількість аматорських записів.

 Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!