Українські авіакомпанії отримали дозвіл на два нові рейси зі Львова

2145 0
Компанія «Елерон» літатиме до Риги, а «Мотор Січ» – до Миколаєва.
Фото: Ross Parmly / Unsplash

Фото: Ross Parmly / Unsplash

Державіаслужба дозволила двом українським компаніям відкрити нові рейси зі Львова. Зокрема, у розкладі польотів може з’явитися міжнародний рейс до столиці Латвії Риги та внутрішній рейс до Миколаєва. Про це повідомили у Державіаслужбі України.

Читайте також: Wizz Air запустив новорічний рейс зі Львова до Біллунда

Авіакомпанія «Елерон» отримала дозвіл на перевезення пасажирів до зимової Латвії. Право на маршрут Львів – Рига перевізник матиме до 26 березня 2022 року. Він може виконувати 7 чартерних рейсів на тиждень.

Право здійснювати внутрішні перевезення зі Львова до Миколаєва отримала компанія «Мотор Січ». Рейси стартують з 20 грудня та діятимуть упродовж необмеженого терміну.

Нагадаємо, львівський аеропорт увійшов до топ-3 аеропортів України цього року та є другим за кількістю перевезень пасажирів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!