Українські санкарі увійшли в ТОП-10 на чемпіонаті світу

972 0
Збірна України складалася з семи спортсменів, п'ятеро з них – львів'яни.
Фото: НОК

Фото: НОК

Вчора, 29 січня, у німецькому Вінтерберзі завершився чемпіонат світу з санного спорту серед юніорів, на якому українська збірна посіла сьоме місце, повідомляють в НОК України у Львівській області.

Делегація української збірної складалася із семи спортсменів, п'ятеро з яких є представниками Львівщини. Зазначимо, що в командній естафеті збірна України, сформована з львівських санкарів (Анна Шкрет, Даниїл Марціновський, Вадим Микиєвич/Богдан Бабура), посіла сьоме місце.

Крім того, у змаганні двомісних екіпажів Вадим Микиєвич і Богдан Бабура стали дев’ятими. В суперництві на одномісних санях найкраще серед львів'ян виступив Даниїл Марціновський – він фінішував чотирнадцятим. 

Читайте також: Як і де тренуються львівські спортсмени-санкарі. Відео

Нагадаємо, що виконком Національного олімпійського комітету України затвердив склад національної збірної на зимові Олімпійські ігри у Пекіні. За медалі у столиці Китаю змагатимуться понад три тисячі атлетів світу. Тут розіграють 109 комплектів нагород у 15 видах програми.

Як повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА, до складу національної збірної увійшли четверо представників Львівщини. Усі вони позмагаються у санному спорті. Це, зокрема, 26-річний Антон Дукач, 23-річний Андрій Лисецький, 22-річний Ігор Стахів та 27-річна Олена Стецків. Тренують спортсменів Тарас Гарцула та Іван Баїк.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!