Українські школярі присягатимуть на вірність державному прапорові

3156 3
Кабінет Міністрів України внесе до парламенту законопроект про державний прапор України. Про це повідомив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на засіданні уряду у вівторок, 13 жовтня.
Фото: vinnitsaok.com.ua

Фото: vinnitsaok.com.ua

«Упродовж двох десятиліть незалежності України у нас так і не було закону про один з основних національних символів України, якими є державний прапор. Кабмін пропонує ухвалити закон про державний прапор, який також передбачає введення присяги на вірність державному прапору України», – сказав прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Читайте також: Прапор з Майдану вивісили у Львові на Ратуші. Фото

Він додав, що 14 жовтня, в День захисника України, на всіх будівлях органів державної влади, у всіх військових частинах та об'єднаннях піднімуть державний прапор. «Переконаний, що український парламент підтримає ініціативу уряду щодо введення в статус закону державного прапора України та введення присяги на вірність державному прапору, яку складатимуть учні, студенти і державні службовці», – сказав Яценюк.

Нагадаємо, у Міністерстві освіти й науки планують максимально інтегрувати національно-патріотичне виховання в освітній процес. Обіцяють, що це не буде лише банальне вивчення українознавства, а й опанування практичних навичок, необхідних під час бойових дій.

Джерело: Інтерфакс

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
14 Жовтня, 2015 12:09
Юра Це вже перебор жахлиий...
14 Жовтня, 2015 08:26
жидобандеровец Сегодня на моей машине и на моем доме висят флаги Украины.Если [***] примут этот закон я их порву и выброшу!Я свободный человек и ни одна тварь не может меня заставить .что-то делать!А уж тем более стать в позу!
14 Жовтня, 2015 08:14
Украинец во плоти Тупые министры вы наведите порядок в образовании, ни учебников , ни обеспечения в школах-всё за счёт родителей, зно *** шоб вас так-же имели, а вы предлагаете ТРИЖДЫ клятву давать !!!!!!! вы от реальности далековаты, клятва даётся ОДИН раз и осознанно, и не клятва главное а воспитание. а таким какие вы:- давай клятву не давай-едино, у вас по 3 паспорта и 10-ки счётов за бугром и никакая клятва не поможет, инадо всех кто за последние лет 15 был при власти (начиная от презика и министров и до чинушки в районах)на стадион и под растрельную статью-тогда и клястся не надо- сами себя сьедите
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!