Українські військові збили ще п’ять безпілотників і «Алігатор» росіян

750 0
Повітряні сили знищили п’ять БпЛА оперативно-тактичного рівня та один вертоліт Ка-52.
Українські військовослужбовці, які супроводжують колону трофейної техніки дорогою з Ізюму /Фото: Костянтин і Влада Ліберови

Українські військовослужбовці, які супроводжують колону трофейної техніки дорогою з Ізюму /Фото: Костянтин і Влада Ліберови

За добу суботи Повітряні сили України знищили 5 безпілотників ворога та російський гелікоптер Ка-52. Про це повідомляє  пресслужба командування Повітряних сил ЗСУ.

«7 вересня на різних напрямках зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил знищено п’ять БпЛА оперативно-тактичного рівня та один вертоліт Ка-52», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Під час відступу з Харківщини росіяни втратили половину військових

Зазначають, що винищувальна, штурмова, бомбардувальна авіація Повітряних сил Збройних сил України здійснила  близько десяти авіаударів про окупаційних військах.

Додамо також, що армія росії протягом 17 вересня втратила 230 військових, вісім танків і 17 броньованих машин. З початку повномасштабної війни в Україні ЗСУ загалом ліквідували 54 480 окупантів.

Нагадаємо, що під час відступу росіян з Харківської області підрозділи 11-го армійського корпусу зі складу Балтійського флоту ЗС рф втратили понад 50% особового складу та понад 200 одиниць техніки. 

Софія Шавранська

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!