Українські зенітники збили чотири російські вертольоти за 18 хвилин

1939 0
Ворожі гелікоптери приземлили вранці на півдні України.
Фото: np.pl.ua

Фото: np.pl.ua

12 жовтня українські зенітники на півдні України збили чотири російські вертольоти упродовж 18 хвилин. Імовірно, йдеться про ударні гелікоптери Ка-52.

Джерело: Командування Повітряних Сил ЗСУ у Facebook

«З 8.40 по 8.58 12 жовтня на півдні України зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил знищено щонайменше чотири ударних вертольоти противника (імовірно Ка-52), які здійснювали вогневу підтримку наземних окупаційних військ на південному напрямку.

За попередніми даними один вертоліт впав на звільненій від рашистів території, решта – за лінією фронту», – йдеться у повідомленні.

У Командування зазначили, що бойова робота велась по ще двох вертольотах, тому є велика імовірність, що кількість підтверджених збитих вертольотів збільшиться.

Нагадаємо, що Повітряні сили ЗСУ 11 жовтня ліквідували 20 ворожих ракет, які російські війська випустили по Україні під час тривалої повітряної тривоги, та 13 безпілотників. 

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!