Данілов прокоментував слова Залужного про нові підходи у війні з росією

802 0
Допомога від західних партнерів надходить повільно
Фото УП

Фото УП

У війні з росією українській армії потрібні «нові підходи». Таку думку висловив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в інтервʼю «Радіо Свобода».

«Маємо доволі складну ситуацію. І тому я думаю, що генерал Залужний має рацію. Ми неодноразово про це говорили, в тому числі на засіданнях Ставки, що треба нові підходи», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Актуальна карта бойових дій та звільнених територій України 

Данілов наголосив, що Україна потребує захисту неба і просить це міжнародних союзників від початку повномасштабної війни. Інше озброєння, за словами секретаря РНБО, надходить до українських бійців надто повільно. Тим часом росія активно підключає до війни Іран та Північну Корею. 

Нагадаємо, напередодні головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний  сказав в інтервʼю, що ситуація на фронті зайшла у глухий кут, коли жодна зі сторін не може просуватися, бо однаково технологічно оснащена. 

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!