Українській далекобійній зброї вдалося вразити ціль за 700 км

506 0
Рух українських військ уперед не «зупиняється», каже Зеленський.
Умовне фото

Умовне фото

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості повідомило про успішне застосування далекобійної зброї українського виробництва: вдалося вразити ціль за 700 кілометрів. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

Президент розповів, що про успішне використання української зброї йому доповіли на селекторній нараді. Також він зазначив, що заслухав доповідь головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного про ситуацію на полі бою, оборонні та наступальні операції, та підкреслив, що рух українських військ уперед "не зупиняється."

«Заслухав доповідь Головкома про ситуацію на полі бою. Оборонні та наступальні дії. Наш рух уперед не зупиняється. Міноборони – про надходження зброї та боєприпасів. Зокрема, отримання великої партії броньованих «медеваків» – те, що зараз дуже потрібно. Мінстратегпром – про власне виробництво. Успішне застосування нашої далекобійної зброї: ціль уражена за 700 кілометрів!», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулої доби ворог завдав 31 ракетний та 66 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Детальніше про ситуацію на фронті, читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!