Український проект для пересування Марсом лідирує у конкурсі NASA

1931 0
Український проект літака для пересування поверхнею Марса став лідером світового Хакатона NASA SpaceApps Challenge 2016. Нині ще триває голосування долучитись до голосування зможе кожен.
фото: netnewz.ru

фото: netnewz.ru

Про це інформує Громадське

У даний час український проект Mars Hopper займає перше місце з результатом у понад 2,8 тисяч голосів. Однак розрив з командою з Македонії, яка розробила розумний браслет Avis для управління дронами, не дуже великий – близько 150 голосів.

На третьому місці проект з Бангладешу Martian Oasis (гра на тему колонізації Марса) поступається лідерам більше ніж у 1 тисячу голосів.

Підтримати українську команду розробників в номінації «Вибір народу» можна до 15 травня. Нині триває голосування за приз глядацьких симпатій.

 

 

Опублікувала Мар’яна Федина

ТЕГИ: NASA

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!