Політична реклама

Українці продають вживані речі вартістю в мільйони

3316 0
Б/у літак за $ 30 млн, старовинна скрипка за $ 1,2 млн. і ношена шуба за 100 тисяч гривень. Ці та багато інших недешевих вживаних речей можна знайти на українських інтернет-барахолках. Аналітики найбільшого в Україні порталу безкоштовних оголошень Slando склали підбірку найдорожчих вживаних товарів, що зараз продаються на сайті.

Найдорожчим уживаним лотом, серед доступних на Slando в січні, став літак Gulfstream V. Це повітряне судно здатне перевозити до 19 пасажирів і коштує $ 30 000 000.

Радянський старий авіапром оцінюється в 30 разів дешевше - «всього» в $ 1 000 000. За ці гроші покупцеві пропонується придбати ЯК-42Д 1989 року випуску.

Стати власником пасажирського теплохода «Яків Задорожний» можна за 3 200 000 гривень, а стометрового суховантажу - за $ 275 тис.

Серед легкових авто дорожче від всіх продається старий Mercedes-Benz S-Class 450L 2008 року випуску. За нього продавець має намір виручити $ 325 тис.

За 540 тис. гривень на Slando також можна придбати ношений годинник Zenith Limited Edition. Продавець запевняє, що всього в світі таких виготовлено 50 шт., а їх ціна від виробника – $ 130000. А «всього» за 100 тис. гривень на Slando пропонують вживану шубу з соболя.

Серед оголошень на Slando можуть знайти собі лоти до душі і любителі антикваріату. Так, скрипка, якій майже 300 років, продається за $ 1,2 млн. Відповідно до опису, вона зроблена майстром Гварнері в 1720 році. А за € 5 млн. можна стати власником картини голандського художника Мельхіора де Хондекуетера (XVII століття). Продавець вказує, що настільки «низька» ціна обумовлена ​​тим, що твір мистецтва вимагає реставрації. Після проведення відновлювальних робіт її вартість може зрости до € 40-45 млн.

Зараз у базі сайту Slando зберігається понад 2,2 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!