Українці зможуть їздити у карибську країну без віз

2633 1
З 29 липня українці зможуть перебувати у Антигуа і Барбуда без візи до 90 днів.
Фото: unsplash.com

Фото: unsplash.com

Україна уклала договір з Урядом Антигуа і Барбуди про взаємне скасування віз, повідомляє Ліга.Бізнес з посиланням на Департамент консульської служби українського Міністерства закордонних справ. Карибський безвіз вступає у силу з 29 липня 2018 року.

Читайте також: Безвіз без взаємності: 5 причин, чому українцям відмовляють у в’їзді до ЄС

Якщо громадяни України мають намір в'їхати в Антигуа та Барбуди на більше, ніж 90 днів, то, незалежно від мети мандрівки, зможуть отримати візу у найближчому дипломатичному представництві або консульстві безпосередньо перед в'їздом на територію карибської країни.

Нагадаємо, що угоду дипломати обох країн підписали 6 лютого у Вашингтоні. За словами українського посла в США, угода спрямована радше на розширення політичних зв’язків, аніж туристичних, і свідчить про посилення налагодження активного політичного діалогу і взаємодії обох країн, зокрема щодо співпраці в міжнародних організаціях, допомоги у захисті прав та інтересів громадян за кордоном, налагодження студентських обмінів та інформування країн Карибського регіону про ситуацію в Україні.


Читайте також:
22 Червня, 2018 08:57
пролетарий ну ВСЬО теперь шатун просто сдохнет от зависти, а нищему хохлу все это похер, хоть на Марс...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!