Українцям розробили військову форму за стандартами НАТО. ФОТО

6303 3
"Волонтерський десант" Міноборони презентував нові зразки форми для українських військових. Це відбулося в Міністерстві оборони у понеділок у присутності президента Петра Порошенка.

За словами представників "волонтерського десанту", форма пошита українськими виробниками і більшість матеріалів для неї вироблено в Україні.Як повідомили розробники, форма створюється за стандартами НАТО, однак її колір відрізняється від НАТОвської для ідентифікації українських бійців. Кольорова гама польової форми прив’язана до кольорів українського ландшафту.

Взуття та форма розраховані на те, щоб витримувати різні температурні режими, притаманні українському клімату. Приміром, взуття можна утеплити за рахунок додаткових деталей.

Військових боєкомплект є мобільним і кожен боєць зможе вдягати його частини на себе відповідно до своїх потреб у бою.


Читайте також:
28 Липня, 2015 08:16
макс справа Бульдог Харламов
28 Липня, 2015 08:13
Евгений Хорошая форма. Кроме третьей слева направо. Она совковая какая-то, примитивная до безобразия.
28 Липня, 2015 08:05
Пришта Супер! Слава Украине и её союзникам!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!