«Укрнафта» розпочала буріння нової свердловини на Львівщині

3097 0
Станом на сьогодні виконали вже половину робіт.
Фото: Укрнафта

Фото: Укрнафта

ПАТ «Укрнафта» проводить буріння нафтової свердловини №105 на Верхньомасловецькому родовищі у Львівській області. Станом на сьогодні пройдено майже половину шляху – із запланованих 2213 метрів свердловина вже пробурена на 1084 метри. Про це повідомила пресслужба «Укрнафти».

«Загалом на Верхньомасловецькому родовищі планують збудувати 4 нові свердловини у поточному році і ще 5 у 2024 році – як похилоскеровані, так і горизонтальні», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні зросли ціни на пальне. Аналіз вартості на різних заправках 

Закінчити проєкт та ввести його в експлуатацію планують вже у серпні цього року. Його вартість складає 105 млн грн, а за підрахунками окупиться від 2 до 2,6 років. Приблизний термін експлуатації становить мінімум 15 років.  

Зазначимо, що у районі Верхньомасловецького нафтородовища компанія вже проводила буріння на об'єкті №103 у жовтні 2021 року.  

Нагадаємо, що в одному із сіл Стрийського району Львівської області організували підпільний цех із виробництва пально-мастильних матеріалів. Там на спеціальному обладнанні зловмисники переробляли нафту на пальне.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!