«Укрпошта» попередила про затримки із доставкою посилок і пенсій через негоду

1921 0
Сьогодні і в найближчі дні можливі затримки з доставкою в окремі райони Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської області.
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

У зв'язку із повінню у західних областях України у найближчі дні можливі затримки з доставкою «Укрпоштою» посилок, листів та пенсії. Про це повідомив у Фейсбуку гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Ми робимо все, щоб вчасно доставити листи, посилки і звичайно пенсії, при цьому не ставлячи під загрозу життя наших співробітників. Сьогодні і в найближчі дні, в зв'язку з повінню, можливі затримки з доставкою в окремі райони Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької та, якщо рівень води підвищиться, Львівської області. Там уже часто, на жаль, просто немає доріг,  якими їх можна доставити», – написав він.

Читайте також: «Укрпошта» запроваджує нові сервіси. Як скористатись

За його словами, «Укрпошта» робить усе можливе, щоб, як тільки буде можливість, відновити стандартну роботу.

Працівників також забезпечують спецодягом, щоб вони могли надавати послуги там, де це тільки можливо вже сьогодні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!