«Укрпошта» змінила умови обміну LED-ламп

2662 0
З 1 травня для обміну доступні тільки центральні відділення Укрпошти у 23 населених пунктах країни.
Фото умовне

Фото умовне

«Укрпошта» змінила умови обміну ламп старого зразка на енергозберігаючі. З 1 травня у застосунку Дія для обміну будуть доступні тільки центральні відділення Укрпошти у 23 населених пунктах країни.

Джерело: «Укрпошта»

Йдеться про обмін у містах-мільйонниках та обласних центрах. Українці, які не користуються застосунком, зможуть обміняти старі лампочки в усіх доступних відділеннях Укрпошти до 5 травня, якщо світлодіодні лампи будуть в наявності. З 6 травня приймати лампи розжарювання для обміну будуть тільки центральні відділення Укрпошти в обласних центрах, де зберігається найбільший попит і потреба.

Читайте також: Скільки електроенергії можуть заощадити LED-лампи. Роз'яснення

«Станом на зараз в Україні до обміну доступно 17 млн ламп. Ще 5 млн світлодіодних ламп поступлять в Україну найближчим часом. Загалом програма обміну охопила 23 тис. населених пунктів України, крім тимчасово окупованих територій. В програмі обміну прийняли участь понад 3,5 млн українців», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що як скористатися програмою обміну, дізнавалося Tvoemisto.tv. Чи вистачить Україні 50 мільйонів замінених ламп та які прилади споживають найбільше електроенергії, можна дізнатися в матеріалі за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!