Укрзалізниця додала нові функції при купівлі квитків з мобільного

2762 0
Придбані залізничні квитки відтепер можна зберігати в додатку Apple Wallet та вносити інформацію про поїздку до Google-календаря.
фото: Волинь24

фото: Волинь24

«Укрзалізниця» додала нові функції для користувачів, які купують квитки зі смартфонів. Про це повідомив виконувач обов’язків голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook, пише прес-служба компанії.

«Дві корисні функції додали до нашого онлайн-сервісу booking.uz.gov.ua: якщо Ви працюєте з гаджетами на базі системи іOS – відсьогодні можна зберігати квитки у додатку Apple Wallet та автоматично вносити інформацію про поїздку до Google-календаря», – розповів Євген Кравцов.

Наразі через інтернет продають близько 50% квитків. Клієнти «Укрзалізниця» можуть онлайн купити квитки на сайті booking.uz.gov.ua або через додатки, що працюють на базі системи іOS або Android.

Читайте також: За Бескидським тунелем. Що дасть нова залізниця до Словаччини

Онлайн-квитки можна придбати на всі поїзди внутрішнього сполучення, окрім деяких додаткових. На додаткові поїзди та міжнародні поїзди, що курсують у сполученні з країнами СНД, пасажири в режимі онлайн можуть оформити й оплатити проїзд, після чого отримають бланк замовлення на електронну пошту, і його необхідно обміняти в залізничній касі на звичайний квиток.

Також квитки через інтернет можна оформити на 31 регіональний поїзд і на міжнародні поїзди № 705 та № 715 Київ – Перемишль, № 751/752 Здолбунів – Холм, № 735/736 Одеса – Перемишль і № 753/754 Ковель – Холм. При оформленні квитків через інтернет,  пасажир може самостійно обрати потрібний поїзд, тип вагона й місце. Також пасажир може обрати вагон із кондиціюванням.

Нагадаємо, що компанія тимчасово не продає квитки на дати  після 9 грудня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!