Укрзалізниця нормалізує рух потягів, які затримувалися через вибухи боєприпасів

1384 0
Залізничний рух на переїзді Сосонка – Калинівка на Вінниччині відновлено.

Сьогодні, 28 вересня, залізничники відновили рух потягів на переїзді Сосонка – Калинівка у Вінницькій області, повідомляється на офіційному сайті «Укрзалізниці».

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі компанії, станом на зараз затримуються більше 20 пасажирських потягів, проте їхній рух поступово нормалізують.

Читайте також: Укрзалізниця запустить нічний експрес Одеса – Львів

Через надзвичайну ситуацію «Укрзалізниця» за останні дві доби була змушена змінити маршрути 85 пасажирських потягів. Час їхньої затримки в дорозі складав від 30 хвилин до 14 годин. Станції залізниці в ці дні працюють у посиленому режимі.

Нагадаємо, увечері 26 вересня на арсеналі поблизу Вінниці почали вибухати боєприпаси, у зв’язку з чим «Укрзалізниця» змінила маршрут руху низки потягів, частина з яких курсують через Львів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!