До Львова ходитимуть додаткові потяги з Києва

1160 0
Це зроблять за декілька діб до Дня незалежності.
Фото умовне

Фото умовне

Компанія «Укрзалізниця» оголосила про запуск додаткових потягів у напрямку Київ-Львів до Дня Незалежності. Про це повідомила пресслужба компанії. 

«Укрзалізниця призначає додаткові рейси поїзда №191/192 Київ - Львів на пікові дати 21 та 23 серпня», – йдеться у повідомленні. 

Згідно з публікацією, відправка відбудеться о 07:05, прибуття до Львова о 17:03. Зворотно зі Львова – о 13:15 і прибуття до Києва о 22:05

Читайте також: До Львова призначили додаткові потяги з декількох міст

Крім того, «Укрзалізниця» призначає додаткові рейси поїзда №163/164 Київ – Львів. Відправка з Києва 14, 15 та 16 серпня о 06:28, прибуття до Львова о 13:58 (16 серпня - о 13:40). Зворотно поїзд відправлятиметься зі Львова в ті ж дати о 14:50 і прибуватиме до Києва о 22:27.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» призначила до Львова додаткові потяги з Києва, Дніпра, Ізюма та Харкова. Потяги курсуватимуть у період пікових сезонних перевезень.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!