«Укрзалізниця» скасовує потяг зі Львова до польського Хелма

16669 0
Потяг до польського міста не курсуватиме з 1 травня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

«Укрзалізниця» скасовує поїзд Львів – Хелм. Вже від неділі, 1 травня поїзд припинить курсувати зі Львова. Про це повідомили у пресслужбі УЗ в Telegram-каналі.

Зазначається, що з 1 травня не курсуватиме поїзд № 814/813 Львів – Хелм, а з 2 травня скасовано курсування у зворотному напрямку. Зміни у розкладі руху міжнародного потяга спричинені призначенням пасажирського поїзда № 23/24 сполученням Київ – Хелм – Київ.

Читайте також: Між Києвом та Сумами відновили залізничне сполучення

Пасажирів зі Львова, які мають намір подорожувати до Польщі, просять скористатися одним із 3 діючих поїздів до Перемишля. Квитки можна придбати на сайті.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» запускає новий поїзд сполученням Київ – Хелм – Київ курсуватиме з 1 травня. Для зручності пасажирів по станції Хелм організоване хабове сполучення з Варшавою: пасажири, які прибувають до Хелма, можуть швидко пересісти на поїзд до Варшави. Аналогічний маршрут можливий і у зворотному напрямку. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!