Укрзалізниця скасовує всі перевезення по Україні. Як повернути квитки

1762 0
Роботу вокзалів також обмежили: там працюватимуть лише каси для повернення квитків, а на вокзали запускатимуть одночасно не більше 10 людей.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

Від сьогодні Укрзалізниця скасовує всі міжміські й міжобласні перевезення по Україні через загрозу коронавірусу. Пасажирам пообіцяли повернути повну вартість завчасно придбаних квитків.

Читайте також: Як повернути залізничні квитки. Інструкція

Квитки, придбані через інтернет, повертаються через онлайн-сервіси. Кошти зараховують на карту впродовж 30 календарних днів. Якщо кошти повертаються з вирахуванням комісії, її розмір буде також автоматично повертатимуть пасажиру на карту окремим платежем.

Крім цього, щоб уникнути черг за поверненням паперових квитків, Укрзалізниця подовжила термін повернення квитків до одного місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасували. Повний перелік поїздів, що перестали курсувати, можна переглянути за посиланням.

Роботу вокзалів також обмежили: там працюватимуть лише каси для повернення квитків, а на вокзали запускатимуть одночасно не більше 10 людей.

Читайте також: Чим коронавірус відрізняється від грипу. Пояснення ВООЗ

Додамо, що раніше Україні скасувала всі міжнародні залізничні перевезення, зокрема до Польщі, Білорусі, Росії,

Нагадаємо, від сьогодні в Україні скасовують усі міжобласні і міжміські авіа-, автобусні й залізничні пасажирські перевезення. Водночас у міських автобусах дозволено перевозити не більше 10 людей.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!