Укрзалізниця тимчасово змінила розклад двох поїздів зі Львова

1701 0
Потяги курсуватимуть зі змінами від 19 до 22 квітня.
Фото/dyvys.info

Фото/dyvys.info

Укрзалізниця тимчасово змінила розклад руху дох регіональних потягів зі Львова до Чернівців та Хелма через проведення технічного обслуговування дизель-поїздів. Про це повідомили у Telegram-каналі перевізника.

«У зв’язку з проведенням технічного обслуговування дизель-поїздів ДПКр-3 зазнає тимчасових змін розклад руху регіональних поїздів, що курсують у сполученні Львів – Чернівці та Львів –Хелм», – йдеться у повідомленні.

Так, 19 та 21 квітня регіональний поїзд № 816/815 сполученням Львів – Чернівці курсуватиме лише до станції Коломия, водночас у зазначені дні повертатися до Львова потяг не буде.

20 та 22 квітня поїзд №816/815 вирушатиме до Львова зі станції Коломия, також у ці днів поїзд не повертатиметься у зворотному напрямку.

Крім того, 20 квітня не курсуватиме поїзд № 814/813 сполученням Львів – Хелм, а 21 квітня цей потяг не курсуватиме у зворотному напрямку, з Хелма до Львова.

Пасажирів просять врахувати тимчасові зміни під час планування подорожей у вказаних сполученнях.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!