Укрзалізниця відкрила продаж квитків на ще два потяги зі Львова

10950 0
Обидва – на море.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на ще два потяги зі Львова. Про це повідомляє міністерство інфраструктури.

Так, із 3 липня щоденно курсуватиме потяг №110/109 Львів – Херсон. У зворотному напрямку – з 4 липня.

Із 5 липня зі Львова відправиться потяг №86/85 Львів – Новоолексіївка, що до 12 вересня курсуватиме щоденно, а потім – через день. Із Новоолексіївки, що в Генічеському районі Херсонської області, потяг почне курсувати із 6 липня.

Читайте також: SkyUp запускає прямі рейси зі Львова в Херсон та Одесу. Розклад, вартість

У мінінфраструктури кажуть, що поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу, у кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. А поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також виміряти температуру при вході на вокзал та при посадці до вагона. Пасажирам рекомендують якнайменше пересуватися вагонами.

Нагадаємо, залізничне сполучення Львова відновили 26 червня. Тоді почали курсувати потяги №743/744 Львів – Київ (Інтерсіті), №91/92 Київ – Львів, №715/716 Львів – Київ (Інтерсіті) та №12/11 Львів – Одеса.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!