Київ

«Укрзалізниця» відкрила у Києві виставку історичного рухомого складу

1417 0
У Києві виставка запрацювала на станції Київ-Пасажирський (Центральний залізничний вокзал).

«Укрзалізниця» запустила серію розповідей про залізничні музеї та виставки у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі й інших містах. Про це повідомили  у пресслужбі національного перевізника.
 

Згідно з повідомленням, розпочати вирішили з виставки історичного рухомого складу на станції Київ-Пасажирський (Центральний залізничний вокзал).

«Тут, на території у 0,6 га, розміщено понад 30 експонатів: паровози минулого століття, вагони 1910-1912 рр., спецтехніка, вантажний рухомий склад», – розповіли у пресслужбі компанії.
 
 
Зазначається, що оглядовий майданчик виставки працює щоденно з 08:00 до 20:00 (перерва з 12:00 до 13:00). Вартість відвідування – 60 грн, екскурсія – 150 грн.
 
Дістатися туди можна через вихід на 14 колію. 
 
«Подивитись історичні зразки залізничної техніки, дізнатися історію залізниці, зробити тематичні фото — це чудовий варіант для дозвілля або спосіб цікаво провести час, очікуючи свій поїзд на вокзалі», – додали в «Укрзалізниці».
 
Нагадаємо, національний перевізник доставлятиме пасажирів з Білої Церкви до Києва швидше.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!