Укрзалізниця відновлює регіональні поїзди зі Львова до Коломиї

4304 0
Потяг зі Львова відправлятиметься щоденно о 17:20.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

З понеділка, 15 серпня, Укрзалізниця відновлює «Прикарпатський експрес». Поїзд №807/808 курсуватиме тепер в сполученні Коломия — Львів. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Поїзд відправлятиметься з Коломиї щоденно о 6:10 і прибуватиме до Львова о 10:40. Зворотно, зі Львова, поїзд відправлятиметься о 17:20 і прибуватиме до Коломиї о 21:47. Потяг курсуватиме через Івано-Франківськ, Калуш, Долину, Моршин та Стрий. Вартість квитків становить від 186 грн. 

Читайте також: Укрзалізниця запустила оплату квитків через мобільний платіж APPLE PAY

Зазначимо, що також вже доступні квитки на «Буковинський експрес» №702 Львів  Чернівці. Поїзд відправляється зі Львова щоденно о 17:25 і прибуває до Чернівців о 22:17. Зворотно, з Чернівців, поїзд відходить о 7:30 і прибуває до Львова об 11:54. Поїзд проходить через Ходорів, Івано-Франківськ, Коломию та Снятин. Вартість квитків від 220 грн.

На всіх маршрутах використовуватимуться зручні сучасні дизель-поїзди ДПКр. 

Нагадаємо, «Укрзалізниця» оголосила про запуск мобільного застосунку для продажу квитків та інформування пасажирів. За допомогою особистого кабінету в мобільному додатку можна придбати квитки на всі поїзди по Україні та оформити повернення квитків. Крім того, користувач отримуватиме сповіщення про рейс та колію прибуття/відправлення поїзда, а також матиме доступ до історії рейсів для швидких повторних замовлень. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!