Укрзалізниця закупила вагони з душовими для міжнародного сполучення

3987 1
Вагони РІЦ виробив Крюківський вагонобудівний завод.
Фото: Євген Кравцов/Facebook

Фото: Євген Кравцов/Facebook

Укрзалізниця планує запустити у міжнародному сполученні вагони габариту РІЦ. Планується, що спочатку їх використують у напрямку Київ – Відень. Про це повідомив керівник УЗ Євген Кравцов.

За його словами, вагони виготовили на Крюківському вагонобудівному заводі. Від класичних купейних вони відрізняються тим, що мають душові та сповивальні столики для немовлят, а в кожному купе є умивальник.

Читайте також: Комфорт, стандарт та економ. Українські потяги поділять на класи

«Приймемо їх в експлуатацію після сертифікації європейськими колегами. На черзі – отримання дозвільних документів на курсування до країн ЄС і зустрічі з угорськими та австрійськими залізничниками», – каже Євген Кравцов.

Зазначимо, безпересадкові вагони Київ – Відень курсують також через Львів, Мукачево, Н'їредьхазу, Дебрецен, Хайдусобосло та Будапешт.

Нагадаємо, торік у грудні Укрзалізниця запустила безпересадкові вагони Київ - Вроцлав через Львів.


Читайте також:
23 Березня, 2019 12:34
надія Це чергова "подяка, плювок" людям, які не виїхали на роботу за кордон, не є крадіями, не є злодіями, не є мажорами, не є ледарями, бо таким людям-трударям, патріотам своєї країни звичайно світить клас економ, на ті зарплати, пенсії якими віддячує держава. І ніхто не переймаєтся, чому таких людей принижують, обдираюь, а шик узаконено дістаєтся запроданцям та трутням.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!