Укрзалізниця запускає новий потяг зі Львова на Прикарпаття

2779 0
Потяг курсуватиме за маршрутом Львів – Коломия через Тернопіль та Чернівці.

З 28 лютого «Укрзалізниця» запускає дизель-поїзда №812/813 Львів – Тернопіль – Чернівці – Коломия. Новий потяг курсуватиме по буднях. Про це повідомили у пресслужбі перевізника.

Читайте також: Поїзд через Львів став лідером серед пасажирських перевезень в Україні

Зі Львова поїзд виїжджатиме о 07:17 год, з Тернополя – о 09:10, з Чернівців – о 13:33 та прибуватиме до Коломиї о 14:34. У зворотному напрямку виїзд з Коломиї здійснюватиметься о 16:03, з Чернівців – о 17:12, з Тернополя – о 21:38 та прибуття до Львова о 23:27.

Відстань зі Львова до Чернівців новий потяг долатиме за трохи більше ніж 6 годин. Він сполучатиме обласні центри Галичини та Буковини з містами Чортків, Заліщики, селищем Кострижівка, станцією Стефанешти та іншими населеними пунктами.  В «Укрзалізниці» додають, що на маршруті курсуватиме комфортабельний тривагонний поїзд ДПКр-3 2021 року виробництва Крюківського вагонобудівного заводу.

Також, «Буковельський експрес» продовжить курсування звичним для себе маршрутом по п'ятницях, суботах та неділях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!