«Укрзалізниця» запустила додаткові потяги до Львова зі столиці

767 0
Йдеться про додатковий поїзд Інтерсіті+ №777/778 Київ – Львів.
фото: уз

фото: уз

«Укрзалізниця» запустила додатковий поїзд Інтерсіті+ №777/778 Київ – Львів на 30 та 31 березня. Про це повідомила пресслужба компанії. 

Відтак, 30 та 31 березня поїзд відправлятиметься з Києва о 06:50 та прибуватиме до Львова о 13:07, із зупинкою тільки по станції Підзамче у Львові о 12:55. 

У зворотньому ж напрямку, зі Львова поїзд відправлятиметься в ті ж дати о 13:45 і прибуватиме до Києва о 20:04.  

Квитки вже у продажу в застосунку «Укрзалізниці», в чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів.

Нагадаємо, що також «Укрзалізниця» призначила ще один поїзд №159/160 на маршрут Київ – Трускавець, який пролягатиме через Львів, на 23 березня.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!