Укрзалізниця запустила додатковий поїзд через Львів

2033 0
З 26 лютого через Львів курсуватиме ще один додатковий поїзд сполученням Київ-Івано-Франківськ. Про це інформують у прес-службі ПАТ «Укрзалізниця».
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

 Цей поїзд буде тимчасовим і відправлятиметься в ті дні, коли на маршрут є найбільший попит. Таким чином, поки що він перевозитиме пасажирів тільки у лютому та березні.

Додатковий поїзд №217/218 Київ – Івано-Франківськ відправиться зі столиці 26 лютого о 17:00 і прибуде на кінцеву станцію наступного дня о 04:28. Зворотно він вирушить 28 лютого о 23:05 і прибуде до Києва о 9:07.

Поїзд прямуватиме через станції: Шепетівка та Львів (у напрямку з Києва). Та через станції Галич, Львів, Тернопіль, Вінниця – у зворотньому напрямку.

А вже з 4 березня кінцевою станцією цього ж поїзда стане Рахів. Таким чином він відправлятиметься зі столиці 4 та 7 березня о 17:00 і прибуватиме до Івано-Франківська о 4:28 і до Рахова о 9:20 наступного дня. Зворотно з Рахова та Івано-Франківська відправлятиметься 5 і 8 березня  о 17:42 та 23:05 відповідно і прибуватиме до столиці о 9:07.

Нагадаємо, Для перевезення пасажирів напередодні 8 Березня та в день свята ПАТ «Укрзалізниця» призначило курсування двох додаткових поїздів із Києва до Ужгорода та Івано-Франківська.

Ознайомитися з графіком руху поїздів та придбати квитки можна на сайті booking.uz.gov.ua або в залізничних касах.

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!