Укрзалізниця повернула «Лижний експрес» Київ – Славсько

857 0
Сьогодні стартували продажі на швидкісний Інтерсіті+ №743.
ФОТО: ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ УКРАЇНИ

ФОТО: ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ УКРАЇНИ

Сьогодні Укразалізниця запустила продаж квитків «Лижний експрес» інтерсіті №743 Київ – Славсько. Про це повідомила пресслужба національного перевізника.  

Рейси з Києва відправлятимуться о 6:11, а до станції Славсько прибуватиме о 14:00. Зворотні ж рейси зі Славсько стартуватимуть о 14:30, а прибуватиме у Київ о 22:26. 

Читайте також: Укрзалізниця попереджає про затримку низки поїздів через снігопад на Львівщині 

Вартість квитка:

  • у першому класі – 902,46 грн

  • у другому класі – 471,25 грн 

Нагадаємо, що В Україні розпочинається сезон гірськолижних курортів, де можна покататися на лижах або відпочити від метушні міста. Tvoemisto.tv обрало найпопулярніші з них та зібрало інформацію про те, як добратися зі Львова до гір поїздом, скільки це коштує і які є рейси.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!