«Укрзалізниця» запустила сервіс замовлення квитків для військових

535 0
Військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для побратимів, з якими разом збираються в дорогу.
Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

«Укрзалізниця» запустила сервіс спеціального замовлення квитків для військовослужбовців. Захисники та захисниці тепер зможуть забронювати місце, навіть якщо квитків у продажу більше немає. Про це повідомила пресслужба перевізника.

Сервіс доступний на порталі services.uz.gov.ua/military. У разі відсутності квитків у продажу забронювати їх військовослужбовці можуть онлайн. 

«Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили», – пояснив голова правління «Укрзалізниці» Євген Лященко.

Читайте також: Поїздом зі Львова до гірськолижних курортів. Все про рейси до Карпат

Залишити заявку на порталі можна не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Після цього на вказаний замовником е-mail прийде спеціальний код. Викупити квиток потрібно в касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда, предʼявивши військовий квиток або посвідчення офіцера. 

Спецзамовлення квитків наразі доступне на 17 поїздів, які є найпопулярнішими серед військовослужбовців. Зокрема, це маршрути до міст, наближених до зони ведення бойових дій, та зворотно. Військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для побратимів, з якими разом збираються в дорогу. 

У компанії відзначили, що раніше військовослужбовці бронювали квитки через військового коменданта. Це значно ускладнювало процес та фактично унеможливлювало поїздку день у день.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!