«Укрзалізниця» змінила правила продажу квитків на міжнародні рейси

3841 0
Таким чином хочуть хочуть унеможливити їх перепродаж. Також було звільнено співробітників, які були залучені в різномантні схеми.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

«Укрзалізниця» змінила правила продажу квитків на міжнародні рейси для того, щоб унеможливити їх перепродаж, про це йдеться в Телеграм-каналі компанії.

Зокрема, змінено правила продажу квитків на найпопулярніший міжнародний рейс № 67/68 Київ – Варшава – Київ: тепер вони тільки онлайн;

Однак перекупники почали «полювати» за квитками з повернень та перепродувати їх.

««Свєта – рішаю білети» (наша вже тепер ексспівробітниця), «Віталік – білети на поїзд», і не сподівайтесь, щось знову «порішати». Ваш час закінчився. Наші пасажири очікують чіткості та прозорості від нас, тож жодним «рибкам-прилипалам» не місце поряд з «Укрзалізницею»», – сказано в повідомленні.

Тож було звільнено співробітників, які були залучені в схеми перепродажу квитків за «комісію».

Окрім того, тепер всі квитки, які повертатимуть, будуть вводитись в систему для продажу за день до відправлення потягу. З цього слідує, що загальний продаж квитків буде стартувати як і раніше – за 20 днів до відправлення, а от повернені квитки можна буде придбати лише за день то відправлення потягу.

«Якщо ви не встигли придбати квиток за 20 днів, тепер не потрібно за ними полювати чи звертатись до «перекупників» – можна для термінових справ знайти всі повернуті квитки в цей чіткий часовий проміжок. А квитки, які будуть здаватись день у день, повертатимуться в систему не пізніше, ніж за 30 хвилин після здачі», – розповіли в «Укрзалізниці».

Нагадаємо, раніше «Укрзалізниця» повідомляла, що скоро оплату за проїзд в міських електричках можна буде здійснити за допомогою мобільного телефону або спеціальної картки.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!