У Львові розпочнуть будувати міст, який з’єднає вулиці Шевченка і Ковча

6561 0
Проект будівництва нового автомобільного моста, який з’єднає вулиці Шевченка – Ковча, буде готовий у квітні: роботи розпочнуться влітку.
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ. Джерело: Explorer.Lviv.Ua

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ. Джерело: Explorer.Lviv.Ua

Новий автомобільний міст збудують над залізницею між вул. Шевченка і Ковча. Відтак, у майбутньому, коли буде проводитись реконструкція наявного шляхопроводу на вул. Шевченка – Ковча, цей міст дозволить скерувати туди транспортні потоки і не заблоковувати рух транспорту. Про це повідомив в.о. начальника інженерного управління ЛМР Олександр Одинець.

«У бюджеті розвитку Львова передбачено 10 млн грн на будівництво нового шляхопроводу. Проектант «Єврокон Україна» запевняє, що проект буде готовий у квітні», – розповів Олександр Одинець.

Читайте також: Навесні у Львові почнуть прокладати каналізацію на вул. Тракт Глинянський

Відповідно у червні заплановано провести тендер на визначення підрядника, який будуватиме міст. Після цього влітку планують розпочати роботи з будівництва.

Додамо, активіст та мешканець Рясного Тарас Стаховський раніше розповів Tvoemisto.tv, що наявний міст по вул. Шевченка, 152 ще в 2008 році визнали аварійним: «Якщо його закрити, мікрорайони будуть відрізані від міста. Об'їзд через кільцеву дорогу чи Брюховичі розтягнувся б на довгі роки».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!