Умєров анонсував новини про корупційні схеми

649 0
За словами Умєрова, система чинить опір.

На фоні викриття корупційних сфер у Міністерстві оборони очільник відомства Рустем Умєров натякнув, що попереду – багато змін та новин. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Новини про затримання та кримінальні справи, які ви бачите останнім часом, – це зміни. Зміни, які буде помітно все частіше. Один з пріоритетів команди Міністерства оборони – вичищення системи від недоброчесних учасників всередині установи і зовні. Активно працюємо над цим: в тісній співпраці з правоохоронними органами викорінюємо прояви корупції», – йдеться у повідомленні.

За словами Умєрова, система чинить опір, однак вже наповну запрацював внутрішній аудит Міноборони та оновлена Генеральна інспекція Міністерства оборони.

«Вони вже виявили багато порушень – за останні 4 місяці на понад 10 мільярдів порушень, які були вчинені раніше. Жорстко реагуємо на всі випадки. Тісно співпрацюємо з правоохоронцями та спеціальними службами. Передаємо колегам всю необхідну інформацію», – наголосив міністр.

 Читайте також: Компанія, звинувачена в шахрайстві з закупівлями для Міноборони ремонтуватиме школу на Львівщині

Як приклад він навів випадок, коли у грудні СБУ у взаємодії з Міноборони ліквідувала корупційну схему на придбанні боєприпасів для ЗСУ на майже 1,5 млрд грн.

Водночас Умєров зазначив, що це те, про що можна говорити публічно, а попереду ще новини. 

Нагадаємо, колишнього заступника міністра оборони викрили на закупівлі неякісних бронежилетів для українських військових.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!