Умєров представив нового командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ

902 0
Міністр оборони та головнокомандувач ЗСУ передали бойовий прапор ССО полковнику Лупанчуку.
Фото: Рустем Умєров

Фото: Рустем Умєров

В Україні представили нового командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ. Ним став полковник Сергій Лупанчук. Про представлення повідомив міністр оборони Рустем Умєров.

«Сьогодні представив особовому складу полковника Сергія Лупанчука – командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Разом з головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним передали бойовий прапор ССО ЗСУ полковнику Лупанчуку», – зазначив очільник Міноборони.

Він також подякував за службу попереднику Лупанчука генерал-майору Віктору Хоренку.

Читайте також: Українські захисники відбивають ворожі атаки та наступають на Мелітопольському напрямку, – Генштаб

Додамо, Віктор Хоренко звернувся до особового складу. Він сказав:

«Ми не жертви. Ми хижаки. Дякую, що мав честь бути вашим командувачем. Рішення не підлягають обговоренням і я виконую наказ та продовжую вірити в кожного з вас. Боротьба продовжується».

Нагадаємо, 3 листопада стало відомо, що президент України Володимир Зеленський призначив нового командувача Сил спеціальних операцій. До Сил спеціальних операцій входять загони спеціального призначення, підрозділи інформаційно-психологічних спецоперацій, руху опору і забезпечення.

Тетяна Дзяма

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!