Унаслідок пожежі на Львівщині загинула мама та дитина

22127 0
Ймовірною причиною пожежі могло стати коротке замикання.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У вівторок, 27 червня, у Самборі сталася пожежа у житловому будинку. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло матері та дитини. Про це повідомили у ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла близько 04:00 ранку на вул. Калнишевського в житловому будинку,  На момент прибуття вогнеборців до місця події, з вікон другого поверху вибивалось полум’я. Надзвичайники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло 54-річної жінки та її дитини, якій було 11 років.  

Як розповіли у ДСНС, вогнем знищено перекриття між другим поверхом і горищем на площі 70 кв. м² та речі домашнього вжитку на площі 70 кв. м² До ліквідації пожежі залучалось 15 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Ймовірною причиною пожежі могло стати коротке замикання.

Для запобігання короткого замикання важливо дотримуватись таких заходів безпеки:

  • використовуйте належні електричні прилади та обладнання, які відповідають вимогам безпеки.
  • уникайте перевантаження електричних систем, не підключайте занадто багато приладів до однієї розетки.
  • звертайте увагу на будь-які ознаки пошкодженої ізоляції або незвичайного запаху під час використання електроприладів.
  •  не залишайте електричні прилади без нагляду, особливо під час їх роботи.
  • завжди вимикайте електричні прилади після використання і перед виходом з дому.
     

«Запам'ятайте, що безпека є завжди пріоритетом, тому дотримуйтесь відповідних заходів безпеки і уникайте ситуацій, які можуть призвести до пожежі», – йдеться в повідомленні ДСНС.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!