Унаслідок пожежі в центрі Львова 10 людей переселили до хостелів

4576 0
Учора, 8-го грудня, у житловому будинку на вулиці Валовій сталася пожежа, яку рятувальники ліквідовували упродовж майже 4-х годин. Мешканців чотирьох прилеглих квартир тимчасово поселили у хостели.
Фото:dyvys.info

Фото:dyvys.info

"Пожежа виникла на другому поверсі житлового будинку № 16 на вулиці Валовій о 16:39. Загиблих та травмованих внаслідок події немає", - інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

Унаслідок загоряння пошкоджено дерев’яні конструкції даху, перекриття між 2-3-4 поверхами та горищем на загальній площі 50 м2. У зв'язку з цим до будинку тимчасово припинено електро-, газо- та водопостачання.

Пожежу, причини якої ще встановлюють, ліквідовували 5 пожежно–рятувальних відділень ГУ ДСНС України у Львівській області. Роботи завершили о 20:23.

Десять мешканців чотирьох квартир, прилеглих до тієї, де сталося загоряння й задимлення, тимчасово поселили у хостели м. Львова у зв'язку з необхідністю провести ремонтні роботи.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!