Унаслідок ракетного удару по Львівщині п'ятеро людей поранені. Оновлено

20887 0
Інформації про загиблих на цей момент немає.

На Львівщині сьогодні, 1 червня, росіяни завдали ракетного удару по об’єкту транспортної інфраструктури. Спочатку стало відомо, що внаслідок удару двоє людей поранені. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Ракетний удар по об’єкту транспортної інфраструктури. Двоє людей поранені. Інформації про загиблих на цей момент немає», – каже він.

Однак станом на 00:05 2 червня відомо вже про 5 поранених. Їхній стан медики оцінюють як легкий або середньої важкості. Загрози життям нема. Більше інформації очільник області обіцяє надати вранці.

Попередньо, за словами Максима Козицького, в області було чути вибухи. Зокрема, йшлося про Стрийський район. Сирена пролунала на Львівщині 1 червня, о 21:23, а о 23:21 сповістили про відбій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!