Уночі росіяни атакували крилатими ракетами Україну. Є загиблі

2170 0
Українські сили протиповітряної оборони знищили 21 із 23 крилатих ракет.
Житловий будинок в Умані, куди влучила російська ракета

Житловий будинок в Умані, куди влучила російська ракета

Зранку 28 квітня росіяни масовано вдарили ракетами по Україні. У всіх областях оголосили повітряну тривогу. 

Зокрема, у Києві лунали вибухи, працювала ППО: пошкоджено дорожнє покриття в Оболонському районі, але обійшлося без жертв. У Дніпрі внаслідок обстрілу загинули жінка та 3-річна дитина. В Умані Черкаської області російська ракета влучила в 9-поверхівку, зруйнувавши цілий під'їзд. Зайнялася пожежа.За інформацією голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця, станом на 7 годину ранку відомо про 3 загиблих в Умані, ще 8 людей травмовані. Станом на 12:00 загинуло 11 українців, 9 осіб госпіталізовано.

Житловий будинок в Умані, куди влучила російська ракета

Як повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Telegram, під час нічної повітряної атаки російських окупантів українські сили протиповітряної оборони знищили 21 із 23 крилатих ракет типів Х-101 та Х-555, а також 2 дрони.

«Близько 4-ї години ранку російські окупанти атакували Україну із літаків стратегічної авіації Ту-95 району Каспійського моря. Підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗС України у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони знищено 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555, а також два БпЛА оперативно-тактичного рівня», – йдеться у повідомленні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!