Україна

Уночі росіяни випустили по Україні 14 «Шахедів». Скільки вдалося збити

607 0
Мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України знищили 9 ворожих БпЛА.
Умовне фото

Умовне фото

У ніч на 3 лютого противник атакував 14-ма ударними БпЛА типу «Шахед-136/131». Військовим вдалося знищити 9 ворожих безпілотників. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ у Telegram

Як і минулої ночі, значну частину «Шахедів» ворог спрямував по об’єктах енергетичної інфраструктури на Дніпропетровщині.

Мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України знищили 9 ворожих БпЛА у межах Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської та Житомирської областей.

Окупанти запускали безпілотники з кількох напрямків: Приморсько-Ахтарськ – рф., Чауда – Крим.  Також ворог атакував двома керованими авіаційними ракетами Х-59 з Бєлгородської області РФ, їх не вдалося збити.

Нагадаємо, що протягом минулої доби відбулось 55 бойових зіткнень. Також ворог завдав 50 авіаційних ударів та здійснив 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!