Уночі росіяни запустили по Україні 17 «Шахедів»

1159 0
Повітряній обороні вдалося збити 10 ворожих дронів.
Умовне фото

Умовне фото

Окупанти уночі 5 грудня атакували Україну 17 ударними БПЛА типу «Шахед» та 6 зенітними керованими ракетами ЗРК С-300. Повітряній обороні вдалося збити 10 ворожих дронів. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

«Усього в ударі зафіксовано 17 ударних БПЛА типу «Шахед» та шість зенітних керованих ракет ЗРК С-300. В результаті бойової роботи знищено 10 ударних БПЛА в різних регіонах України», – йдеться в повідомленні.

Ракети окупанти спрямували по цивільних об’єктах Донеччини та Херсонщини.

Читайте також: Львівщина отримала додаткові засоби для збиття «шахедів»

До відбиття повітряного нападу залучали винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Нагадаємо, у ніч на 4 грудня противник з Криму атакував Україну 23-ма ударними БпЛА «Shahed-136/131». Також рф випустила керовану авіаційну ракету з повітряного простору окупованої Херсонщини.  У результаті бойової роботи знищили 18 ударних БпЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!