Уночі у Львові горів гуртожиток університету: є постраждалі

2855 0
Уночі, з 11 на 12 лютого, у Львові загорілась електрощитова в гуртожитку медичного університету. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.
фото ілюстративне: te.20minut.ua, academia.in.ua

фото ілюстративне: te.20minut.ua, academia.in.ua

12 лютого о 00:20 годині у гуртожитку № 2 Львівського Національного медичного університету імені Данила Галицького, що на вулиці Мечникова, 8б (для іноземних студентів) виникла пожежа електрощитової та сталося значне задимлення приміщень гуртожитку.

Унаслідок пожежі, попередньо, отруїлись продуктами горіння 10 студентів, яких госпіталізовано до Львівської обласної клінічної лікарні. Медики Львівської обласної клінічної лікарні провели обстеження потерпілих, факт отруєння продуктами горіння у 8 студентів не підтверджено. Потерпілих відпустили до гуртожитку. Двох студентів (з Єгипту та Нігерії) у легкому ступені важкості залишили для надання медичної допомоги у лікарні.

Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до гуртожитку. Причину загоряння з’ясовують.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!