Українка стала головною переможницею американського конкурсу

9924 0
У конкурсі взяли участь 56 конкурсанток з 27 країн світу.
Фото: пресслужба конкурсу Ms. Ukraine World International

Фото: пресслужба конкурсу Ms. Ukraine World International

Вперше в історії популярного американського конкурсу краси Ms. World International перемогу в ньому здобула українка. Нею стала Валерія Байрамова з Києва. Про це повідомляє НВ з посиланням на оргкомітет конкурсу.

«Хвилюючий момент, заради якого варто жити і працювати – над собою і для своєї країни, щоб одного разу почути своє ім'я в одному реченні зі словами «Найкрасивіша жінка планети». Це незабутньо і назавжди. Це варто будь-якої важкої праці і підготовки, яка цій перемозі передувала», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Титул «Королеви Львова» і 100 тисяч гривень отримала 18-річна студентка родом з Яворова

Крім переможниці, у цьому році в конкурсі Ms. World International 2021 брали участь ще три українки: Ксенія Агібалова (Київ) – Ms. World International 2021 Petite, яка увійшла в ТОП-3, Ольга Кричильськ (Рівне) – Mrs. Universe 2021 і Юлія Сосюкіна (Харків) – Ms. World International 2021 Premier.

У конкурсі взяли участь 56 конкурсанток з 27 країн світу, а також 22 штатів Америки. Серед них – Великобританія, Франція, Італія, Ізраїль, Канада, Швеція, Австралія, Іспанія та інші.

Нагадаємо, що минулого року у Львові обрали королеву міста. Нею стала Анастасія Федик – 18-річна студентка Університету інформаційних технологій та управління, що у польському місті Жешуві. Родом вона із Яворова на Львівщині. Корону, титул і 100 тисяч гривень дівчина виборола серед двох десятків конкурсанток.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!