Уряд призначив нового керівника Укрзалізниці

1599 0
До цього Жмак був призначений членом наглядової ради ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» у травні 2019 році.
фото: уніан

фото: уніан

Кабінет Міністрів призначив 56-річного Володимира Жмака на посаду голови правління АТ «Укрзалізниця». Відповідне рішення уряд прийняв на засіданні сьогодні, 26 серпня.

До цього Жмак був призначений членом наглядової ради ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» у травні 2019 році.

Читайте також: Укрзалізниця хоче збудувати житло та офіси на території приміського вокзалу

З 2015 по 2016 рік обіймав посаду заступника голови Одеської обласної державної адміністрації, а також працював радником президента української телекомунікаційної компанії Київстар.

Нагадаємо, що в січні 2020 року Кабінет міністрів погодив звільнення глави АТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова. Заява очільника Укрзалізниці Євгена Кравцова на звільнення за власним бажанням передбачає його переведення на посаду заступника міністра інфраструктури. У випадку відхилення цієї заяви звільнення Кравцова наглядовою радою мало би коштувати компенсації близько 7 мільйонів гривень

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!