Уряд розширив перелік військових, які отримуватимуть грошову компенсацію за житло

4019 0
Кабінет Міністрів розширив коло військовослужбовців, яким надаватиметься грошова компенсація за жиле приміщення, надання якого передбачено законодавством. Таке право, окрім «позачерговиків» та тих, хто перебуває на обліку для поліпшення житла на загальних підставах, надано також і «першочерговикам».
Фото: np.pl.ua, wikipedia.org, styknews.info

Фото: np.pl.ua, wikipedia.org, styknews.info

Про це йдеться в Постанові Кабінету Міністрів №183 «Про внесення змін до Порядку визначення розміру і надання військовослужбовцям та членам їх сімей грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення» від 16 березня 2016 року.

Читайте також: Хто будуватиме і як виглядатиме будинок для учасників АТО у Львові

Рішенням Уряду категорії осіб, яким буде надаватися грошова компенсація за належне для отримання жиле приміщення, доповнено категорією осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень. До внесення змін грошова компенсація надавалася лише військовослужбовцям, які перебувають на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов на загальних підставах і військовослужбовцям, які користуються правом позачергового одержання житла.

Ця постанова вносить зміни до чинної постанови Кабінету Міністрів України від 2 вересня 2015 № 728 «Деякі питання забезпечення житлом військовослужбовців та інших громадян».

На думку урядоців, це рішення сприятиме посиленню соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!