Уже три школи на Львівщині перейшли на дистанційне навчання через випадки Covid-19

3420 0
У великих школах навчання подекуди організували у змішаному форматі.
Photo by Ivan Aleksic on Unsplash

Photo by Ivan Aleksic on Unsplash

Три школи у Львівській області перейшли на дистанційне навчання. Про це повідомив заступник директора департаменту освіти та науки Львівської ОДА Роман Пастушенко.

Читайте також: Діти мають розуміти, що з ними відбувається. Як Covid-19 вплине на новий навчальний рік

Одна школа перейшла на дистанційне навчання з причин коронавірусу, дві інші – через причини не дотичні до поширення Covid-19.

«Днями ми також отримали інформацію від школи у Сколівському районі, яка переходить на дистанційне навчання у зв’язку з тим, що на Covid-19 там захворів вчитель і техпрацівник. Є симптоми цієї хвороби у кількох дітей та вчителів. Поки що це лише підозри, бо результатів ПЛР-тестів ще нема», – розповів Роман Пастушенко.

Симптоми коронавірусної хвороби наявні в дітей та директора школи на Кам'янка-Бужчині. З понеділка вона також переходить на дистанційне навчання. Також школа №1 у Ходорові, що у Жидачівському районі, на дистанційному навчанні з 31 серпня.

У маленьких  школах, кажуть у ЛОДА, зовсім не спостерігається проблем в організації процесу, оскільки дітей у класах небагато, достатньо великі площі, тож дистанціювання повністю збережено. Водночас у великих школах навчання подекуди організували у змішаному форматі.

Читайте також: Як на карантині працюватимуть школи. Пояснення МОЗ

Нагадаємо, що у Львові та області діти пішли до школи, але навчатися будуть за новими правилами МОЗ. Про те, як у Львові організують навчання з 1 вересня і чи можуть діти із груп ризику не ходити до школи, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!