В аеропорту «Львів» ввели платне паркування: година – 5 грн

2748 0
На території ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького відтепер паркування буде платним. Це нововведення працює з вівторка, 12 серпня, повідомила менеджер зі зв’язків з громадськістю аеропорту Тетяна Гембач.
Фото: lwo.aero

Фото: lwo.aero

Площа майданчика для паркування транспортних засобів – 2 737 кв. м, він розрахований на 238 паркомісць, з яких 24 – для інвалідів.

Він оснащений автоматичною системою управління (АСУ) «Автопарковка», вона складається з автоматичних шлагбаумів, світлофорів, системи відеоверифікації номерних знаків тощо.

Вартість паркування автомобіля – 5 грн за 1 годину. Такий тариф затвердили депутати Львівської міської ради 20 березня на сесії. Паркування транспортних засобів для інвалідів є безкоштовним.

Також безкоштовною є зупинка до 15 хвилин.

Читайте також: Що дасть платне паркування Львову та водіям?

Оплату за послуги паркування можна здійснити через автоматичну касу, розташовану в приміщенні терміналу «А», або в касі при виїзді з привокзальної території аеропорту. Майданчик працює щодня цілодобово.

«Відкриття майданчика для паркування допоможе впорядкувати рух та знаходження транспортних засобів на привокзальній території аеропорту, а також дасть можливість безперешкодно здійснювати зупинку громадського транспорту. Окрім того, доходи від паркінгу дозволять суттєво покращити фінансовий стан підприємства», – розповів комерційний директор аеропорту В’ячеслав Чеглатонєв.

Читайте також: В центрі Львова буде 8 нових платних паркінгів. Перелік


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!