В автотрощі на трасі Київ-Чоп загинули жінка з дитиною

14208 0
За попередніми даними правоохоронців, 24-річний водій «Опель Астра» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Мазда».
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У ДТП, яка сталося сьогодні на трасі Київ-Чоп поблизу села Дубина, що на Стрийщині, загинули двоє осіб. Троє перебувають у лікарні у важкому стані, повідомляє поліція Львівської області.

Читайте також: На трасі Київ – Чоп на Львівщині сталася ДТП. Рух дуже ускладнений

Внаслідок травм, отриманих під час ДТП, пасажирка «Мазди» загинула на місці події. Ще двоє пасажирів – хлопчик, віком близько 10-ти років та дівчинка, приблизно семи років, були госпіталізовані, але, на жаль, хлопчик помер у медзакладі.

«Від отриманих травм загинули двоє пасажирів одного з автомобілів: жінка померла на місці події, а дитина – у лікарні. Зараз на місці аварії працюють слідчі – уточнюється кількість потерпілих, їх діагнози, а також особи усіх учасників ДТП», – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними правоохоронців, 24-річний водій «Опель Астра» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Мазда».

 

Обидва водії у важкому стані також перебувають у лікарні.

Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.286. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від 5 до 10 років.

Фото поліції


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!