В «Дії» тестують нові функції: автоматичні свідоцтва про народження, шлюб та розлучення

708 0
До бета-тесту можуть долучитися громадяни України віком 14+, які мають верифікований податковий номер
Умовне фото

Умовне фото

В «Дії» розпочали тестування нових функцій – стало доступне підтягування у смартфон свідоцтва про народження, одруження, розлучення та зміну імені.  Про це повідомляє пресслужба «Дії».

Для бета-тестувальників «Дії» стали доступні нові функції, а саме автоматично підтягуються свідоцтва про народження, шлюб, розлучення та зміну імені.

Зазначається, що свідоцтво про народження дитини підтягуватиметься автоматично за податковим номером.  Достатньо буде авторизуватися в застосунку – і воно з’явиться в переліку документів. В повідомленні додають, що це особливо актуально батькам, які змінювали особисті дані після народження дитини.

Раніше, для того, щоб підтягнути свідоцтво про народження в «Дію» потрібно було вручну вводити його серію та номер. До бета-тесту можуть долучитися громадяни України віком 14+, які мають верифікований податковий номер. Реєстрація доступна за посиланням.

Нагадаємо, нардеп зі Львівщині Роман Лозинський та викладачка УКУ Світлана Кісільова перші в Україні одружились онлайн. Подружжя використало нову функцію «Дії» аби поєднати онлайн-церемонію та офлайн-весілля.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!