В гуртожитку на Львівщині першокурсникам влаштували «посвяту» з побиттям

2415 0
Інцидент стався пізно увечері в гуртожитку Червоненського вищого професійного училища.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У гуртожитку Червоненського вищого професійного училища, що на Золочівщині, під час поселення в гуртожиток студенти влаштували першокурсникам «посвяту». Під час неї хлопців били інші учні училища. Відео із побиттям поширили у соцмережах.

Інцидент стався пізно увечері в гуртожитку Червоненського вищого професійного училища, яке розташоване у селі Червоне Золочівського району Львівщини. У цей час студенти повинні були уже спати. На відео видно, як старшокурсники у боксерських рукавицях завдають ударів кільком молодшим хлопцям – спершу у груди, а потім у голову.

В.о. директора училища Тетяна Салабай повідомила, що після того, як побачила відео, повідомила поліцію, тепер справою мають займатися правоохоронці, пише Золочів.нет.

Нагадаємо, що профком студентів Національного університету «Львівська Політехніка» відреагував на висловлювання викладачки університету та екснардепки Ірини Фаріон, яка заявила, що не може назвати українцями російськомовних захисників. Студенти університету не підтримують позицію Фаріон та вимагають правоохоронців розглянути ситуацію. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!