Київ

В Ірпені відкрили модульне містечко з дерев'яних таунхаусів

650 0
Кожен таунхаус складається з двох кімнат, кухні, кондиціонерів та окремого санвузла з душовими кабінами та пральними машинами.
Фото: Ірпінська міська рада

Фото: Ірпінська міська рада

У Ірпені з'явилися нові теплі дерев'яні будиночки, які призначені для проживання 36 родин. Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин

Будинки були привезені і зібрані за допомогою уряду Фінляндії. Кожен таунхаус складається з двох кімнат, кухні, кондиціонерів та окремого санвузла з душовими кабінами та пральними машинами.

Усі необхідні комунікації вже підведені до містечка.

Київська обласна адміністрація також планує ремонт комунальних гуртожитків для внутрішніх переселенців. Наразі на Київщині є 16 модульних містечок, де проживають люди, які потребують тимчасового проживання.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!